zondag 10 april 2011

Kip met ham uit de oven

6/9/2010 - Kip met ham uit de oven
In het weekend probeer ik wat uitgebreider te koken als we thuis zijn (wat niet zo heel vaak gebeurt) Dan eten we gezellig aan tafel met een wijntje erbij & soms eten we er zelfs een dessert bij. Afgelopen weekend maakte ik onder andere de platte aardappels die ik eerder beschreef, een salade & de kip uit onderstaand recept. Ik had nog wat dingen in de koelkast liggen & improviseerde dit gerecht. Het smaakte erg goed & wil dat graag met jullie delen.



Kip met ham uit de oven

2 kipfilets
een aantal tomaten
4 plakjes seranoham
peterselie
geraspte kaas

Verwarm de oven voor op 200ÂșC. Snij de tomaat in plakjes & leg de plakjes onderin een niet al te grote ovenschaal. Wikkel de plakjes ham om de kipfilets & leg de filets op de plakjes tomaat. Hak de peterselie heel fijn & strooi deze over de ingepakte kipfilets. Strooi er tenslotte wat geraspte kaas over & zet de kip in de oven. Bak de kip ongeveer 30 minuten in de oven & eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen